18-08-03

Meeko.

Dit is mijne kater Meeko. Ik had hem beter Garfield of Dikkie genoemd omdat hij nogal zwaar is, in de zomer valt het nog mee, maar in de winter kan je hem bijna rollen. Ik weet eigenlijk niet hoe het komt dat hij zo zwaar is, hij eet niet extreem veel, hij zal waarschijnlijk niet veel vet verbranden (hij is namelijk niet erg sportief).

Ik denk eigenlijk dat hij een ‘janet’ is, hij heeft zo’n flauw stemmeke en is helemaal niet stoer, hij laat zich altijd doen. Hij doet zelfs elke ochtend ballet voor mij!

Omdat hij niet goed kan vechten komt hij vaak zwaar gehavend thuis, op dit moment loopt hij rond met een gat in zijn oor en een kras op zijn neus. De andere katten hier in de beurt vechten steeds met hem en onze Meeko denkt dat hij hen wel aankan maar dat is niet zo. Ik zou willen dat hij stopt met dat vechten, maar hoe zeg je dat tegen een kat?

Voor de rest is onze Meeko de liefste kater van de hele wereld, je kan je niet voorstellen hoe lief hij is.18:54 Gepost door Githa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey hey sinds kort hebben wij ook een kater die hier iskomen aanwandelen en we hebben hem eten gegeven en hij bljift komen maar nu zit hij helemaal onder de wonden en aan zijn nagel heeft hij ook wat en we zijn ten einde raad

Gepost door: cynthia | 29-01-05

De commentaren zijn gesloten.